Home » Kandidaat

Ga aan de slag bij People Professionals

Vind samen met ons jouw droombaan! 

Kandidaat

Ben je op zoek naar vacatures via een uitzendbureau? Wie je ook bent, welke baan je ook zoekt, we helpen graag. Wij hebben de meest uiteenlopende vacatures voor je. Van een leuke, goed betaalde bijbaan tot een uitdagende fulltime baan. Filter op vakgebied, functie en regio, zodat je snel bij de perfecte vacature uitkomt en solliciteer!

Vacatures via een uitzendbureau

Het zoeken van een baan is niet altijd makkelijk. In de zee van vacatures is het best een kunst om die ene passende eruit te halen. Wij helpen je daarom graag. Je kunt in onze database eenvoudig filteren. Natuurlijk kun je ook altijd een open sollicitatie sturen. Daarnaast denken we met je mee: solliciteer je op een vacature en denken wij dat je beter op je plek bent binnen een andere functie? Dan brengen we je graag met een andere vacature in aanraking. Met elkaar, voor elkaar.

Je reageert op een vacature; en dan?

Wanneer je op een vacature reageert, wil je natuurlijk weten wat er daarna gebeurt en wat er van je wordt verwacht. Het sollicitatieproces gaat bij ons als volgt:

Je solliciteert door middel van het insturen van je gegevens.
Daarna nemen wij contact met je op om jouw gegevens (cv en/of LinkedIn profiel) door te spreken.
Vervolgens stellen wij je voor aan de opdrachtgever.
Zijn beide partijen enthousiast? Dan koppelen we jullie aan elkaar.
Via onze digitale omgeving krijg je toegang tot arbeidsovereenkomsten en documenten. Ook je loonstrook kun je hier aan het einde van de maand inzien.

Werken via People Professionals

Werken maakt gelukkig. Daar zijn wij van overtuigd. Je draagt je steentje bij en je werkt samen met collega’s die misschien wel je vrienden worden. Met je inkomen kun je leuke dingen doen en uiteraard de broodnodige rekeningen betalen. Mocht je je toch niet op je plek voelen bij een opdrachtgever, dan is het eenvoudig om je baan op te zeggen. Wij helpen je vervolgens aan een geschikte baan. Je krijgt bij ons een vast aanspreekpunt waarbij je terecht kunt met alle vragen. Bijvoorbeeld over je salaris of je contract. Wel zo prettig. Door onze landelijke dekking en grote aanbod aan opdrachtgevers is er zeker weten een match. Aan de slag dus!