Home » Uitzendbureaus

Meer informatie over People Professionals

Wij beantwoorden uw vragen graag! 

Uitzendbureaus

Ben je een uitzendbureau, intermediair, recruitmentbureau of detacheerder? Ben je actief in personeelsbemiddeling en zie je de toegevoegde waarde van hulp bij recruitment en het uitbesteden van de backoffice ‘WAB-proof’? Laten we dan samenwerken. Met elkaar, voor elkaar.

Vacatures van uitzendbureaus invullen

Als uitzendbureau, intermediair, recruitmentbureau of detacheerder kennen we het allemaal. Veel te veel vacatures en te weinig kandidaten. Daarnaast heb je altijd te weinig tijd voor actieve werving of goede kandidaten over die je niet kunt plaatsen. People Professionals biedt professionele ondersteuning in recruitment. Middels recruiters, software en een slimme online strategie. Wij verzorgen recruitment, zorgen voor kandidaten en delen vacatures. Altijd namens jou en met jou als intermediair. Dat is de belofte; met elkaar en voor elkaar.

Geen administratieve last voor intermediairs

Samenwerken met People Professionals zorgt er daarnaast voor dat we de backoffice ontzorgen. Kunnen wij samenwerken in recruitment en ook de allocatiefunctie vervullen? Dan kunnen we ook het voordeel bieden van onze backoffice dienstverlening. ‘WAB-proof’ samenwerken dus.

VCU | NEN | NBBU

We zijn lid bij de NBBU, uiteraard NEN gecertificeerd en in het bezit van een VCU certificaat.