Stagiair

Plaats: Groningen |
Regio: Groningen |
Vakgebied: Administratief |
Uren: 24 - 32 |
Functieniveau: VMBO

Stagiair

Wil jij als stagiair onderdeel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf? Ben jij daarnaast op zoek naar een veelzijdige stageplek in Groningen? Dan zoeken wij jou!

Functie omschrijving

Je gaat praktische ervaring opdoen in het aanmelden van nieuwe uitzendkrachten voor verschillende klanten. Je krijgt hierdoor te maken met achterliggende wet- en regelgeving en allerlei processen. Om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt, heb je veel telefonisch contact met uitzendkrachten en klanten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om mee te denken over hoe we de processen kunnen verbeteren. We hebben verschillende teams waarin je terecht kunt komen, zoals één van de teams voor Nederland, Duitsland of België.

Over het bedrijf

Werken binnen The People Investment Group (TPIG) betekent werken in een no-nonsense organisatie. TPIG biedt ondersteuning voor haar klanten op gebied van flexibel inzetbaar personeel, recruitmentoplossingen en backofficedienstverlening. TPIG bestaat uit meerdere bedrijven die actief zijn in verschillende sectoren binnen Nederland, België en Duitsland. Dit doen wij altijd vanuit een persoonlijke, maar ook professionele rol.

Wat verwachten we van jou

 Je beschikt over goede sociale vaardigheden;
 Communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk);
 Nauwkeurig;
 Durft initiatief te nemen;
 Niet bang voor telefonisch contact.

Wat krijg je daar voor terug:

 Een veelzijdige stageplek;
 Meekijken met verschillende afdelingen binnen de organisatie;
 Leuke inspirerende collega’s :
 Werken voor een snel groeiend bedrijf;
 Meedenken over verbeteringen;
 Je krijgt lunch aangeboden op dinsdag en vrijdag.